Χειροπέδες σε 28χρονο στη Λεμεσό - Εντοπίστηκαν κροτίδες στην κατοχή του

Χειροπέδες σε 28χρονο στη Λεμεσό - Εντοπίστηκαν κροτίδες στην κατοχή του

Πρόσωπο ηλικίας 28 ετών, συνελήφθη χθες βράδυ για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Σε έρευνα που προηγήθηκε της σύλληψης του 28χρονου, στην οικία του στη Λεμεσό, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 74 εργοστασιακές κροτίδες και ένα πυροτέχνημα. 

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από «αντισυστημικός» σε ρυθμιστή: Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Φειδία και της Άμεσης Δημοκρατίας

Από «αντισυστημικός» σε ρυθμιστή: Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Φειδία και της Άμεσης Δημοκρατίας

Η εκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν ανέδειξε μόνο τη νέα σύνθεση των πολιτικών συσχετισμών στη νέα Βουλή. Ανέδειξε ταυτόχρονα και τον καθοριστικό ρόλο που απέκτησε η Άμεση Δημοκρατία και ο Φειδίας Παναγιώτου, οι οποίοι βρέθηκαν για πρώτη φορά στο επίκεντρο μιας κορυφαίας πολιτικής διεργασίας, έχοντας στα χέρια τους τις ψήφους που μπορούσαν να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE