Δύο ακόμα θάνατοι από κορωνοϊό ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα

Δύο ακόμα θάνατοι από κορωνοϊό ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα

Το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε ότι ακόμα δύο άτομα απεβίωσαν λόγω κορωνοϊού ενώ από την αρχή της πανδημίας καταγράφηκαν συνολικά 31 θάνατοι στα κατεχόμενα.

 
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, πρόκειται για 45 ετών άτομο, το οποίο νοσηλευόταν σε εντατική μονάδα θεραπείας με υποκείμενα νοσήματα, και άτομο ηλικίας 100 ετών με υποκείμενα νοσήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE