Δύο ακόμα θάνατοι από κορωνοϊό ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα

Δύο ακόμα θάνατοι από κορωνοϊό ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα

Το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε ότι ακόμα δύο άτομα απεβίωσαν λόγω κορωνοϊού ενώ από την αρχή της πανδημίας καταγράφηκαν συνολικά 31 θάνατοι στα κατεχόμενα.

 
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, πρόκειται για 45 ετών άτομο, το οποίο νοσηλευόταν σε εντατική μονάδα θεραπείας με υποκείμενα νοσήματα, και άτομο ηλικίας 100 ετών με υποκείμενα νοσήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μουσιούττας: «Για πρώτη φορά το σύστημα κοινωνικών ασφαλίσεων θα αναγνωρίζει προβλήματα ΑμεΑ»

Μουσιούττας: «Για πρώτη φορά το σύστημα κοινωνικών ασφαλίσεων θα αναγνωρίζει προβλήματα ΑμεΑ»

Με τις τροποποιήσεις του 2025 η θεσμοθετημένη σύνταξη μέσω της ειδικής παροχής έγινε ρεαλιστικά εφικτή για περισσότερους συμπολίτες μας και συνεχίζεται η ενημέρωση για άτομα με θαλασσαιμία για κάθε δικαίωμα που τους ανήκει με το ίδιο πνεύμα να διαπνέει και τη μεγάλη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, είπε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας.

BEST OF TOTHEMAONLINE