Δύο ακόμα θάνατοι από κορωνοϊό ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα

Δύο ακόμα θάνατοι από κορωνοϊό ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα

Το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε ότι ακόμα δύο άτομα απεβίωσαν λόγω κορωνοϊού ενώ από την αρχή της πανδημίας καταγράφηκαν συνολικά 31 θάνατοι στα κατεχόμενα.

 
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, πρόκειται για 45 ετών άτομο, το οποίο νοσηλευόταν σε εντατική μονάδα θεραπείας με υποκείμενα νοσήματα, και άτομο ηλικίας 100 ετών με υποκείμενα νοσήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE