Εξι οι νεκροί από ναυάγιο στη Βενεζουέλα

Εξι οι νεκροί από ναυάγιο στη Βενεζουέλα

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή, όταν ναυάγησε πλεούμενο που κατευθυνόταν από τη Βενεζουέλα στα Τρινιδάδ και Τομπάγκο, σε απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων από τα παράλια, σύμφωνα με νεότερο επίσημο απολογισμό που ενδέχεται να γίνει ακόμη βαρύτερος.

"Προς το παρόν, έχουμε δυστυχώς έξι νεκρούς, τέσσερις γυναίκες και δύο άνδρες", δήλωσε χθες Δευτέρα σε τοπικά ΜΜΕ η κυβερνήτρια της πολιτείας Ντέλτα Αμακούρο (βορειοανατολικά), η Λισέτα Ερνάντες, προσθέτοντας πως οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν "δέκα πολίτες της Βενεζουέλας που αγνοούνται, πιθανόν οι τρεις εξ αυτών ανήλικοι".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE