ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τραγικό λάθος του αδελφού του δράστη που οδήγησε στο μακελειό και τη δολοφονία των θείων του!

Το τραγικό λάθος του αδελφού του δράστη που οδήγησε στο μακελειό και τη δολοφονία των θείων του!

Σε τραγική κατάσταση είναι από χθες που αποκαλύφθηκε η οικογενειακή τραγωδία συγγενείς τόσο του θύτη όσο και των θυμάτων, αφού τόσο απροσδόκητα, χωρίς αιτία και αφορμή το ζεύγος Σοφοκλέους έχασε τη ζωή του και βύθισε στο πένθος το μικρό χωριό του Αγίου Ιωάννη Αγρού.

Ο 30χρονος δράστης, ο οποίος όπως γράψαμε και σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, αντιμετωπίζει σοβαρής μορφής ψυχικές διαταραχές και νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα τρεις φορές στο παρελθόν αφαίρεσε τη ζωή των θείων του με 6 πυροβολισμούς, 4 στην 74χρονη Κυριακή και 2 στον 74χρονο Σάββα Σοφοκλέους.

Το όπλο με το οποίο εκτέλεσε τους δυο ηλικιωμένους, ανήκει στον 33χρονο αδελφό του ο οποίος έκανε το τραγικό λάθος, αν και κρυμμένο σε χώρο του σπιτιού, να το ξεχάσει εκεί για μέρες. Ο δράστης εκμεταλλευόμενος την απουσία του αδελφού του, αφού μετακόμισε πρόσφατα σε δικό του σπίτι, φεύγοντας από το πατρικό του, βρήκε την κρυψώνα με το περίστροφο και συχνά οπλοφορούσε!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές συχνά έπαιρνε το αυτοκίνητο του και εξαφανιζόταν, κρατώντας και το υπηρεσιακό όπλο του αδελφού του, χωρίς να το γνωρίζει άλλο μέλος της οικογένειας του και ανέβαινε μέχρι το χωριό και πυροβολούσε κορμούς δέντρων!

Το πιθανότερο σενάριο, θέλει τους δυο ηλικιωμένους να εντόπισαν τον δράστη μέσα στο περβόλι τους και μετά από παρατήρηση να αποχωρήσει, αυτός να εξαγριώθηκε και να τους εκτέλεσε εν ψυχρώ, αφού και στο παρελθόν έβριζε και απειλούσε συγγενικά του πρόσωπα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top