'Τόλμησαν' να διαμαρτυρηθούν έξω από το Αρχηγείο – Δεν τους την χάρισαν οι αστυνομικοί

'Τόλμησαν' να διαμαρτυρηθούν έξω από το Αρχηγείο – Δεν τους την χάρισαν οι αστυνομικοί

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται τις τελευταίες ώρες φωτογραφίες και βίντεο με δεκάδες πολίτες από τη διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Απριλίου, έξω από το Αρχηγείο Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί και καταγγελθεί εξωδίκως δεκαοκτώ άτομα. Οι πολίτες έχουν καταγγελθεί για αδικήματα του περί Λοιμοκάθαρσης νόμου με το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε, ότι η συγκεκριμένη διαμαρτυρία οργανώθηκε την Παρασκευή 23 Απριλίου μετά από τις ανακοινώσεις για το 3ο lockdown στην Κύπρο, με τους πολίτες εξοργισμένους να καλούν κόσμο να παρευρεθεί σε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Αρχηγείο Αστυνομίας, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στα δεκάδες βίντεο που κυκλοφορούν διακρίνονται πολίτες χωρίς την προστατευτική μάσκα και χωρίς να κρατάνε τις απαραίτητες αποστάσεις σύμφωνα με το διάταγμα.

Να σημειωθεί ότι αναμένεται ο αριθμός των καταγγελειών να αυξηθεί καθώς οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους μεγάλο οπτικοακουστικό υλικό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE