ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021: Έτοιμα τα εκλογικά βιβλιάρια των νέων εκλογέων

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021: Έτοιμα τα εκλογικά βιβλιάρια των νέων εκλογέων

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνει ότι τα εκλογικά βιβλιάρια των νέων εκλογέων, που εγγράφηκαν στο συμπληρωματικό εκλογικό κατάλογο της 2ας Απριλίου 2021, έχουν ετοιμαστεί και διαβιβασθεί στους οικείους Κοινοτάρχες. Καλούνται οι νέοι εκλογείς όπως φροντίσουν για την παραλαβή τους από τους Κοινοτάρχες των Κοινοτήτων ή των Ενοριών τους.

Σημειώνεται ότι τα εκλογικά βιβλιάρια, θα βρίσκονται στα χέρια των Κοινοταρχών μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης 27 Μαΐου 2021 και στη συνέχεια θα επιστραφούν στα Γραφεία των Επάρχων, απ’ όπου θα μπορούν να τα παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι εκλογείς ακόμα και την ημέρα των εκλογών.

Επισημαίνεται το γεγονός ότι οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν παρουσιάζοντας το εκλογικό τους βιβλιάριο είτε το δελτίο ταυτότητάς τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE