Πάπας Φραγκίσκος: Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο «Πάπας των φτωχών»
Στην Σάντα Μαρία Μαντζόρε οδηγήθηκε η σορός του Πάπα Φραγκίσκου σπάζοντας τη μακροχρόνια παράδοση του Βατικανού.
Στο παράθυρο στο οποίο οι χρήστες αναγράφουν τα σχόλιά τους, οι υπάλληλοι έκπληκτοι είδαν το: «Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Στείλτε την αστυνομία».
Και το έκαναν αμέσως, γι’ αυτό και ύστερα από λίγη ώρα, η πίτσα της έφτασε στο σπίτι συνοδευόμενη από άνδρες της αστυνομίας.
Στην είσοδο περίμενε η ίδια αγκαλιά με το μικρότερό της παιδί, ενώ τα άλλα δυο βρίσκονταν στο εσωτερικό, υπό την απειλή του φίλου της, Ethan Nickerson, ο οποίος κρατούσε μαχαίρι.
Ύστερα από 20λεπτη διαπραγμάτευση παραδόθηκε χωρίς αντίσταση και κατόπιν του ασκήθηκε δίωξη. Σύμφωνα με τις Αρχές, το ζευγάρι είχε έναν έντονο καβγά και κατόπιν ο δράστης τους κλείδωσε στο σπίτι, απειλώντας τους πως θα τους σκοτώσει.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις