Προσγειώθηκαν στο Αεροδρόμιο Λάρνακας φορτωμένες με 16 κιλά κάνναβης στις αποσκευές τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Προσγειώθηκαν στο Αεροδρόμιο Λάρνακας φορτωμένες με 16 κιλά κάνναβης στις αποσκευές τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη σύλληψη δύο γυναικών ηλικίας 30 και 26 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής, προμήθειας, κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.45 σήμερα Δευτέρα 26 Απριλίου το πρωί, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, μέλη της ΥΚΑΝ, της ΥΑΜ και λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, διενήργησαν έρευνα στις αποσκευές των δύο γυναικών, οι οποίες αφίχθηκαν στην Κύπρο από χώρα του εξωτερικού.


Σε έλεγχο που έγινε στην αποσκευή της 30χρονης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 20 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 10,808 κιλών, ενώ σε έλεγχο που έγινε στην αποσκευή της 26χρονης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 14 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 5,839 κιλών.

Οι δύο γυναίκες παρουσιάστηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.


Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE