Από την Λευκωσία στην Αγία Νάπα τα έκανε όλα 19χρονος – Συνελήφθη από την ΥΚΑΝ

Από την Λευκωσία στην Αγία Νάπα τα έκανε όλα 19χρονος – Συνελήφθη από την ΥΚΑΝ

Εντοπίστηκε 20χρονος να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της Κυριακής 25 Απριλίου, εντοπίστηκε νεαρός 20χρονος να οδηγεί στην Αγία Νάπα, όπου του διενεργήθηκε τροχονομικός έλεγχος.

Ο 20χρονος, ο οποίος είναι από την Λευκωσία σε έλεγχο νάρκοτεστ εντοπίστηκε θετικός, ενώ σε έλεγχο αλκοόλης η ένδειξη ήταν 22mg% αντί 9mg%.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στη συνέχεια στο όχημα του εντοπίστηκαν δύο μύλοι αλέσεως με μικροποσότητα κάνναβης.

Ο 20χρονος συνελήφθη από μέλη της ΥΚΑΝ στην συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE