Απασφάλισε στο Survivor η Ελένη Χαμπέρη – «Ο Τριαντάφυλλος έχει έπαρση και έβγαλε πιστόλια»

Απασφάλισε στο Survivor η Ελένη Χαμπέρη – «Ο Τριαντάφυλλος έχει έπαρση και έβγαλε πιστόλια»

Τον ενθουσιασμό με τον οποίο ο Τριαντάφυλλος, στο Survivor της Κυριακής, πανηγύρισε τις δύο νίκες που σημείωσε στο αγώνισμα επάθλου σχολίασε αιχμηρά η Ελένη Χαμπέρη.

Πιο συγκεκριμένα, με το αγώνισμα επάθλου, η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης δε δίστασε να πει με θάρρος στην κάμερα πως «ο Τριαντάφυλλος έχει τρομερή έπαρση αφού κατάφερε να φέρει δύο πόντους για την ομάδα του. Και αφού έχει έπαρση και είναι καλά, αποφάσισε να βγάλει τα πιστόλια του και να πυροβολήσει εμένα για άλλη μια φορά».

«Ήρθα στην καλύβα και άρχισε πάλι να με συγκρίνει με την Καρολίνα. Μου έλεγε ότι «δεν θα της ξαναπάρεις ποτέ πόντο». Το έκανα και γω να φανεί λίγο πιο αστείο, του είπα «εντάξει ρε Τριαντάφυλλε, άσε και μας τους αδύναμους να κερδίσουμε κανέναν πόντο επιτέλους «. Λέει όχι, πως δεν είναι αδύναμος» πρόσθεσε η Ελένη Χαμπέρη. «Θα τον δούμε και στο επόμενο αγώνισμα πως θα είναι, αν θα κουτσαίνει ή αν θα φέρει νίκες και θα βγάλει πιστόλια».Αφοπλιστικά ειλικρινής, σε κάθε περίπτωση, η Ελένη Χαμπέρη στο Survivor!

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE