Τραγωδία στην Εθνική Φρουρά: Εντοπίστηκε νεκρός στρατιώτης
Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρμόδιες Αρχές, σήμερα το πρωί, σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς στην επαρχία Λευκωσίας, όταν εντοπίστηκε νεκρός ένας στρατιώτης.

Ο λόγος για την σειρά του ΑΝΤ1 Κύπρου «Ρουά Ματ» που το τελευταίο διάστημα δείχνει ανεβασμένη στα νούμερα τηλεθέασης και με ενδιαφέρον πλοκή, αφού στο καστ έχουν συμπεριληφθεί τόσο η Μαρία Κορινθίου όσο και ο Γιάννης Σπαλιάρας
Συγκεκριμένα τα ελληνικά μέσα υποστηρίζουν ότι έχουν ήδη την έγκριση για τον δεύτερο κύκλο, πράγμα για το οποίο μάλλον ο ΑΝΤ1 Κύπρου διαφωνεί, αν κρίνουμε από τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης της σειράς. Από την άλλη πλευρά η Make it Production η εταιρία του Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου σε συνεργασία με τη Βάνα Δημητρίου, υποστηρίζουν ότι η σειρά κατέχει μια δυναμική η οποία θα της επέτρεπε να συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά.
Μάλιστα ο λόγος που η παραγωγή προσθέτει συνεχώς καινούργια πρόσωπα στο καστ, είναι για να ανεβάσει τα ποσοστά, ούτως ώστε το κανάλι να δώσει το πράσινο φως για να συνεχιστεί η σειρά.
Οι επόμενες βδομάδες λοιπόν θα κρίνουν και το μέλλον της σειράς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




