LIFESTYLE

Άγνωστοι βανδάλισαν το μαγαζί παίκτη του Survivor

Άγνωστοι βανδάλισαν το μαγαζί παίκτη του Survivor

Πολύ άσχημα νέα έχουν κυκλοφορήσει εδώ και λίγη ώρα για τον Κώστα Παπαδόπουλο, τον ζαχαροπλάστη του Survivor 4, μιας και έγινε γνωστό πως άγνωστοι βανδάλισαν το μαγαζί του.

Μπορεί τα πράγματα να έχουν ξεφύγει μέσα στο Survivor αλλά φαίνεται πως το ίδιο συμβαίνει και έξω από αυτό. Και μπορεί μέσα στο ριάλιτι αυτό να δικαιολογείται αφού οι παίκτες πεινάνε και ζουν σε ιδιαίτερες συνθήκες, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την Ελλάδα. Προφανώς υπάρχουν και αρκετοί που έχουν φανατιστεί πολύ με το παιχνίδι και κάνουν ακραία πράγματα.


Ο Κώστας Παπαδόπουλος να έχει βγει υποψήφιος αρκετές φορές και να έχει παραμείνει στο παιχνίδι όμως η περίπτωσή του θυμίζει λίγο Αλέξη Παππά! Τι θέλουμε να πούμε; Πως παραμένει στο παιχνίδι αλλά καθώς υπάρχουν πιο αδύναμοι παίκτες στην διαδικασία της ψηφοφορίας από τον ίδιο και την γλιτώνει!


Ακόμα και μια φορά που βρέθηκε ψηλά στην ψηφοφορία ήταν επειδή πήρε ψήφους από όσους ήθελαν να διώξουν τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά, με τους οποίους ήταν μαζί στην ψηφοφορία! 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top