Όμιλος Giovani για έκθεση Γενικού Ελεγκτή: ''Περιέχει αναφορές οι οποίες δεν βρίσκουν σύμφωνο τον Όμιλο''

Όμιλος Giovani για έκθεση Γενικού Ελεγκτή: ''Περιέχει αναφορές οι οποίες δεν βρίσκουν σύμφωνο τον Όμιλο''

Aνακοίνωση σχετικά με την έκθεση του Γενικού Ελεγκτή που αφορά μεταξύ άλλων και συγκεκριμένη ανάπτυξη στον Δήμο Σωτήρας, εξέδωσε ο όμιλος Giovani επιθυμεί να διευκρινίσει τα εξής:

Σεβόμενοι το έργο της ελεγκτικής υπηρεσίας χαιρετίζουμε την αναφορά σε αυτήν ότι «οι συστάσεις και τα ευρήματά» της «αφορούν στους ελεγχόμενους φορείς και οποιαδήποτε αναφορά σε άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα ουδόλως εξυπακούει ότι αυτά έχουν προβεί κατ’ ανάγκη σε οτιδήποτε μεμπτό αφού κάτι τέτοιο εκφεύγει του πεδίου ελέγχου της παρούσας Έκθεσης».

Σε κάθε περίπτωση, η Έκθεση περιέχει αναφορές, οι οποίες δεν βρίσκουν σύμφωνο τον Όμιλο, καθότι δημιουργούν εντυπώσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και ενδεχομένως να μην τηρήθηκε η αρχή της αντικειμενικότητας.

Επί της ουσίας η έκθεση καταπιάνεται με αναπτύξεις επί του παραλιακού μετώπου του Δήμου Σωτήρας συμπεριλαμβανομένου και του Παραλιακού Πεζόδρομου, αποφεύγοντας όμως να μελετήσει και άλλες παραπλήσιες αναπτύξεις που εμπίπτουν στο ίδιο πλαίσιο που επικαλείται η ελεγκτική υπηρεσία.

Ο Όμιλος Giovani ανέκαθεν ενεργούσε σύννομα και ξεκαθαρίζει ότι λαμβάνει και προτίθεται να λάβει περαιτέρω μέτρα προκειμένου τα θέματα που προκύπτουν από την Έκθεση και αφορούν εταιρείες του ομίλου, να επιλυθούν μέσω της ορθής νομικής οδού.

Σημειώνεται ότι οι εταιρείες του ομίλου στα συγκεκριμένα Έργα εμπλέκονται μόνο ως ‘μέτοχος μειοψηφίας’ και ως εκ τούτου οι οποιεσδήποτε αποφάσεις δεν εξαρτούνται ή δεν είναι στον απόλυτο έλεγχο του ομίλου, γεγονός που δεν αναφέρεται στη συγκεκριμένη έκθεση. Τέλος, εκφράζουμε τη λύπη μας για το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων των ΜΜΕ, τα οποία παρασυρόμενα από την σκανδαλολογία και το τεταμένο κλίμα της προεκλογικής περιόδου προβαίνουν σε ‘πυγμαίους’ τίτλους που δεν ανταποκρίνονται στο περιεχόμενο της έκθεσης, στοχοποιόντας αδίκως μία ιστορική επιχείρηση που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία για τα τελευταία 35 χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Τη νομοθετική τροποποίηση του περί Αρχείο Πληθυσμού Νόμου ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, δίνοντας το δικαίωμα στους εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες να ψηφίζουν στις Εκλογές ανάδειξης Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο με βάση τον τόπο διαμονής τους όσο και με βάση τον τόπο εκτοπισμού τους, κατ’ αντίστοιχο τρόπο που ισχύει για τους εκ πατρογονίας εκτοπισθέντες.

BEST OF TOTHEMAONLINE