Ανοίγει η εστίαση στο Βέλγιο στις 8 Μαΐου σε εξωτερικούς χώρους

Ανοίγει η εστίαση στο Βέλγιο στις 8 Μαΐου σε εξωτερικούς χώρους

Ανοίγει η εστίαση στο Βέλγιο στις 8 Μαΐου σε εξωτερικούς χώρους, αποφάσισε η συντονιστική επιτροπή των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Συγκεκριμένα η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους θα παραμένει ανοιχτή από 8 π.μ. έως 10 μ.μ., με 4 άτομα ανά τραπέζι, ή περισσότερα αν είναι μέλη της ίδιας οικογένειας.

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, αναμένεται να επιτρέπονται και πολιτιστικές ή αθλητικές εκδηλώσεις σε εσωτερικούς χώρους τον Ιούνιο για έως 200 άτομα. Προς το παρόν θα επιτρέπεται μόνο η συγκέντρωση μέχρι 50 ατόμων σε εξωτερικούς χώρους από τις 8 Μαΐου.

Η επιτροπή θα επανεκτιμήσει την κατάσταση κατά τη διάρκεια των εβδομάδων που ακολουθούν, σύμφωνα με δύο δείκτες: τη διαθεσιμότητα μονάδων εντατικής θεραπείας και την πρόοδο του εμβολιασμού για άτομα άνω των 65 ετών, όπου θα είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι το 80% των ατόμων σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα θα έχει εμβολιαστεί.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

Συνεχίζουμε τους ενεργειακούς μας σχεδιασμούς, και με τη Chevron και με την ENI και με την TOTAL, πάντοτε στη βάση του διεθνούς δικαίου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE