ΟΣΙΚΑ: Δύσκολη η επαναλειτουργία των κέντρων εστίασης μετά το τρίτο lockdown

ΟΣΙΚΑ: Δύσκολη η επαναλειτουργία των κέντρων εστίασης μετά το τρίτο lockdown

Μετά την τελευταία απόφαση για το τρίτο lockdown η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ) μέσω του προέδρου της Νεόφυτου Θρασυβούλου χαρακτήρισε πολύ δύσκολη την κατάσταση για την επαναλειτουργία των κέντρων εστίασης.


Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε ενδεικτικά πως οι επιχειρήσεις αφήνουν πίσω ολόκληρα "stock" (εμπορεύματα), εκκρεμότητες και πελάτες και δημιουργούνται πιο πολλά προβλήματα με αποτέλεσμα να γίνεται και πιο δύσκολη η βιωσιμότητα της λειτουργίας των κέντρων αναψυχής.

Εμείς είπε ως Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής δεν αντικαθιστούμε τους επιδημιολόγους, εκτιμώντας πως εάν η επιδημιολογική κατάσταση της Κύπρου είναι δύσκολη και έπρεπε να ληφθεί απόφαση για καθολικό lockdown καλώς έγινε.

Επεσήμανε ωστόσο πως επιθυμία και ευχή τους είναι όπως «καθαρίσει» η Κύπρος από την πανδημία ώστε να μπορούν να δεχτούν τουρισμό και το κράτος να σταθεί αρωγός να στηρίξει τις επιχειρήσεις για να μπορούν να επαναλειτουργήσουν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE