ΥΠΑΜ: Κανονικά η αθλητική δοκιμασία των υποψηφίων για τις Στρατιωτικές Σχολές

 ΥΠΑΜ: Κανονικά η αθλητική δοκιμασία των υποψηφίων για τις Στρατιωτικές Σχολές

Η αθλητική δοκιμασία των υποψηφίων για τις Στρατιωτικές Σχολές θα πραγματοποιηθεί κανονικά, παρά τα νέα περιοριστικά μέτρα που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο, ανακοίνωσε το Υπουργείο Άμυνας.



Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πριν από την έναρξη της αθλητικής δοκιμασίας θα διενεργείται τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test) σε όλους τους υποψήφιους και καθ’ όλη τη διάρκεια της αθλητικής δοκιμασίας θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για τη μετάβαση των υποψηφίων στο χώρο που θα διεξαχθεί η αθλητική δοκιμασία δεν απαιτείται η αποστολή γραπτού μηνύματος (sms).

Σε περίπτωση ελέγχου, οι συμμετέχοντες μπορούν να επιδεικνύουν αντίγραφο του δελτίου Συμμετοχής στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2021 του μηχανογραφικού συστήματος της Υπηρεσίας Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας, αναφέρει το ΥΠΑΜ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE