Κλειστά λόγω κορωνοϊού η Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας και το Ταχυδρομικό Γραφείου Καψάλου

Κλειστά λόγω κορωνοϊού η Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας και το Ταχυδρομικό Γραφείου Καψάλου

Κλειστά λόγω εντοπισμού κρούσματος κορωνοϊού παραμένουν σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου η Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας και το Ταχυδρομικό Γραφείου Καψάλου.

 
Η Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει το κοινό, ότι «ενόψει των μέτρων που λαμβάνονται για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού και λόγω εντοπισμού επιβεβαιωμένου κρούσματος, θα είναι κλειστά τα γραφεία της μέχρι τέλος της ημέρας για τήρηση του σχετικού πρωτοκόλλου και της διαδικασίας απολύμανσης του χώρου».
 
Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι «σήμερα, Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 θα παραμείνει κλειστό για απολύμανση το Ταχυδρομικό Γραφείου Καψάλου, λόγω εντοπισμού κρούσματος κορωνοϊού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Έκπληξη για την απόρριψη από τον Γενικό Εισαγγελέα του αιτήματος για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών κατηγόρων στην υπόθεση Θανάση Νικολάου εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Κληρίδης, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα συζητήσει με την οικογένεια το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE