Επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας στην Αρμενία

Επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας στην Αρμενία

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης μεταβαίνει σήμερα στην Αρμενία, όπου θα παραστεί, εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας, στις εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης των θυμάτων της Γενοκτονίας των Αρμενίων, που θα πραγματοποιηθούν αύριο, Σάββατο 24 Απριλίου.

Ο κ. Πετρίδης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στο Γερεβάν, θακαταθέσει στεφάνι στο μνημείο που έχει δημιουργηθεί για τη γενοκτονία των Αρμενίων και θα ακολουθήσει επίσκεψη σε μουσείο της πόλης. Ο Υπουργός, θα παρευρεθεί, επίσης, στην έκθεση η οποία είναι αφιερωμένη στην Αρμενική πολιτιστική κληρονομιά.

Κατά την επίσκεψή του στην Αρμενία ο Υπουργός Άμυνας θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο κ. Armen Sarkissian, τον Πρωθυπουργό κ. Nikol Pashinyan, τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Ara Aivazian και τον Υπουργό Άμυνας κ. Vagharshak Harutynyan.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

Ένα νέο στεγαστικό σχέδιο, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοίκων των ορεινών κοινοτήτων, αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες η Κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE