Διευθετήθηκαν μέσω της Πύλης 8.355 ραντεβού για εμβολιασμό ατόμων 45-46

Διευθετήθηκαν μέσω της Πύλης 8.355 ραντεβού για εμβολιασμό ατόμων 45-46

Μέχρι τις 9.00 το πρωί της Παρασκευής διευθετήθηκαν μέσω της Πύλης Εμβολιασμού 8.355 ραντεβού για εμβολιασμό ατόμων ηλικίας 45-46, από τα 13.830 που διατέθηκαν την Παρασκευή.

 
Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, από τα 8.355 ραντεβού, τα 1.214 αφορούσαν εμβολιασμό με AstraZeneca, τα 5.413 με Pfizer και τα 1.735 με Johnson&Johnson.
 
Η Πύλη Εμβολιασμού για την διευθέτηση ραντεβού για την ηλικιακή ομάδα των 45-46 άνοιξε στις 07.30 σήμερα και θα είναι ανοικτή μέχρι τις 8 το βράδυ.
 
Χθες, προγραμματίστηκαν 10.150 ραντεβού από τα 13.900 που άνοιξαν.
 
Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, σήμερα ήταν διαθέσιμα όλα τα 2.400 εμβόλια της Johnson&Johnson.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE