Υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου ενώπιον Κακουργιοδικείου

Υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου ενώπιον Κακουργιοδικείου

Υπόθεση που αφορά σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου και άσεμνης υπόθεσης, παραπέμφθηκε για δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου στις 25 Μαΐου.


Η υπόθεση, αφού διαβιβάστηκε από την Αστυνομία στη Νομική Υπηρεσία, καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο και δόθηκαν οδηγίες όπως εκδικαστεί ενώπιον Κακουργιοδικείου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, Λοχίας Μαρίνα Χριστοδουλίδου, ερωτηθείσα σχετικά.   
 
«Η υπόθεση καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας στις 20 Απριλίου και παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Κακουργιοδικείο στις 25 Μαΐου και τέθηκαν όροι, εγγύηση €10.000, παράδοση ταξιδιωτικών εγγράφων και παρουσίαση σε αστυνομικό σταθμό δύο φορές την εβδομάδα», είπε, συγκεκριμένα.
 
Απαντώντας σε ερώτηση για τον αριθμό των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, από την ημέρα που είδαν οι υποθέσεις αυτές το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, η κ. Χριστοδουλίδου είπε ότι είχαν 27 καταγγελίες μέχρι σήμερα, από τις οποίες οι οκτώ είναι υπό διερεύνηση, οι έξι βρίσκονται στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και 13 ολοκληρώθηκαν και οδηγούνται προς ποινική δίωξη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Με μια απαιτητική νομοθετική ατζέντα βρίσκεται αντιμέτωπη η νέα Βουλή από Σεπτέμβριο. Στο τραπέζι βρίσκονται ήδη σημαντικά νομοσχέδια και προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν μετά τις εκλογές του Μαΐου, ενώ παράλληλα το νέο Κοινοβούλιο έχει να διαχειριστεί μια σειρά από σημαντικές εκκρεμότητες που μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE