Η Κομισιόν δεν έχει λάβει προς το παρόν καμία απόφαση για νομική δράση κατά της ΑΖ

Η Κομισιόν δεν έχει λάβει προς το παρόν καμία απόφαση για νομική δράση κατά της ΑΖ

Η Κομισιόν δεν έχει λάβει καμία απόφαση για νομική δράση κατά της ΑΖ σχετικά με την εκτέλεση του συμβολαίου της, δήλωσε σήμερα ο αρμόδιος εκπρόσωπος της Κομισιόν Στέφαν Ντε Κέιρσμάκερ.

3Ο εκπρόσωπος εξήγησε ότι η Κομισιόν και τα Κράτη Μέλη δεν είναι σε αυτό το στάδιο, αλλά αντιθέτως επιμένουν στην προσέγγιση της αύξησης των παραδόσεων, για το οποίο πραγματοποιεί διαβούλευση με την εταιρεία. Ο ίδιος εκπρόσωπος επεσήμανε ότι η Κομισιόν από κοινού με τα κράτη μέλη, εξετάζουν όλες τις διαθέσιμες επιλογές για όλα τα δυνατά επόμενα βήματα και πάλι με "μοναδικό στόχο την αύξηση των παραδόσεων - αυτό αποσκοπεί η εργασία μας".

O Στέφαν Ντε Κέιρσμάκερ ερωτηθείς για την απόφαση μιας άλλης εταιρείας, της Valneva να αποσυρθεί από τις συνομιλίες με την ΕΕ για σύναψη συμφωνίας, εξήγησε ότι οι συμφωνίες με την ΕΕ έχουν συγκεκριμένους όρους στους οποίους η εταιρεία δεν έχει ακόμα ανταποκριθεί.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.