ΚΥΠΡΟΣ–ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Άρον Άρον» στο Προεδρικό οι επιδημιολόγοι – Κρίσιμες αποφάσεις από Αναστασιάδη τις επόμενες ώρες

ΚΥΠΡΟΣ–ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Άρον Άρον» στο Προεδρικό οι επιδημιολόγοι – Κρίσιμες αποφάσεις από Αναστασιάδη τις επόμενες ώρες

Με ορατό το σενάριο του Lockdown αλλά και της αυστηροποιήσης των μέτρων μεταβαίνουν μετά από κάλεσμα του Νίκου Αναστασιάδη στο Προεδρικό τα μέλη της επιστημονικής- συμβουλευτικής ομάδας του Υπουργείου Υγείας.

Η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρχουν ανακοινώσεις και το «ραντεβού» ανανεώθηκε για την Παρασκευή 23/4 όπου και θα κλειδώσουν οι αποφάσεις και ενδεχομένως να γίνουν ανακοινώσεις χωρίς να αποκλείεται ακόμα και διάγγελμα.

Φαίνεται πως το lockdown ακόμα και πριν το Πάσχα κερδίζει έδαφος, μετά και από διάφορες δημόσιες τοποθετήσεις των επιδημιολόγων σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με τον Πρόεδρο να ενημερώνεται από την επιστημονική ομάδα στις 19:00 της Πέμπτης 22/4.

Η επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα καθώς και τα Νοσηλευτήρια που βρίσκονται σε οριακή κατάσταση φαίνεται πως «σπρώχνουν» την Κυβέρνηση στη λήψη νέων μέτρων, με τον Νίκο Αναστασιάδη να καλείται να πάρει κρίσιμες αποφάσεις τις επόμενες ώρες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE