VIDEO - Φαίδωνας Φαίδωνος: Παραδόθηκε στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος για τον καταγγελλόμενο βιασμό
Μια σημαντική εξέλιξη προέκυψε την Πέμπτη (26/2) σχετικά με την μια υπόθεση που διερευνάται εναντίον του εν αργία δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Άνυφτο, από την Πάφο, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, μετά από στοιχεία που προέκυψαν για τη διάπραξη των αδικημάτων.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26-806021 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
Οι διερευνώμενες υποθέσεις αφορούν δύο ξεχωριστές διαρρήξεις αποθήκης που βρίσκεται στην επαρχία Πάφου, από την οποία κλάπηκε αριθμός ηλεκτρικών εργαλείων. Η πρώτη διάρρηξη διαπράχθηκε την 1η Φεβρουαρίου, 2021 και η δεύτερη διάρρηξη στις 26 Μαρτίου, 2021.
Τις δύο υποθέσεις διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




