Χώρισε με τον σύζυγο της και παντρεύτηκε… τον πεθερό της

Χώρισε με τον σύζυγο της και παντρεύτηκε… τον πεθερό της

Όταν η Erica Quiggle πήρε διαζύγιο το 2011 και έμεινε μόνη με τον -9χρονο τότε- γιο της, ο πεθερός της ήταν αυτός που τη στήριξε και τη βοήθησε να σταθεί ξανά στα πόδια της.

«Τώρα είναι όλα καλά μεταξύ μας. Δεν υπάρχει πλέον μίσος»

Γνωρίζονταν από όταν εκείνη ήταν 16, καθώς παντρεύτηκε στα 19 της. Σύμφωνα με τη “Sun”, μετά το διαζύγιο, η 31χρονη από το Κεντάκι των ΗΠΑ άρχισε σύντομα να αναπτύσσει αισθήματα για τον -κατά 29 χρόνια μεγαλύτερο- πεθερό της, ο οποίος το 2017 παραδέχτηκε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της. Έναν χρόνο αργότερα, παντρεύτηκαν και απέκτησαν μια κόρη.

Όσο για το πώς αντέδρασε ο πρώην άντρας της και γιος του 60χρονου, ο Τζάστιν, η Έρικα απάντησε: «Τώρα είναι όλα καλά μεταξύ μας. Δεν υπάρχει πλέον μίσος. Προχωράμε και οι δύο τη ζωή μας. Μοιραζόμαστε την επιμέλεια του γιου μας και ο Τζάστιν έχει ξαναπαντρευτεί».

 

Aπό in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE