Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ετοιμάζεται να προσφύγει νομικά εναντίον της AstraZeneca

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή  ετοιμάζεται να προσφύγει νομικά εναντίον της AstraZeneca

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ετοιμάζεται να προσφύγει νομικά εναντίον της φαρμακοβιομηχανίας AstraZeneca, ανέφερε το Politico αργά χθες Τετάρτη επικαλούμενο πέντε μη κατονομαζόμενους Ευρωπαίους διπλωμάτες.

Σε συνεδρίαση που είχαν χθες Τετάρτη Ευρωπαίοι διπλωμάτες, η πλειονότητα των χωρών της ΕΕ δήλωσε ότι θα στήριζε μια προσφυγή κατά της φαρμακοβιομηχανίας για τις καθυστερήσεις στην παράδοση των δόσεων του εμβολίου της κατά της covid-19 στην Ένωση, σύμφωνα με το Politico. 

Στόχος της προσφυγής είναι η AstraZeneca να υποχρεωθεί να παραδώσει στην ΕΕ τις δόσεις του εμβολίου της που αναφέρονται στο συμβόλαιο που έχει συνάψει με το μπλοκ, εξήγησε διπλωμάτης που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»

ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE