Σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες – Στο νοσοκομείο το παιδί και οι γονείς του

Σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες – Στο νοσοκομείο το παιδί και οι γονείς του

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην Λάρνακα το πρωί της Πέμπτης 22 Απριλίου.

Συγκεκριμένα γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά σε διώροφη οικία στην περιοχή Αγίου Γεωργίου στην Λάρνακα.

Η οικογένεια που διαμένει στην οικία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για να λάβουν τις Πρώτες Βοήθεις για προληπτικούς λόγους, ανάμεσα τους και ένα παιδί.

Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση της και μέλη της Αστυνομίας, όπου φρουρούν την οικία μέχρι να γίνουν οι απαιτούμενες εξετάσεις για ανεύρεση της αιτίας που προκάλεσε την φωτιά.

Στην οικία έχουν προκληθεί μεγάλες υλικές ζημιές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE