Σλοβακία: Ανοίγουν εστιατόρια, γυμναστήρια σε περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων

Σλοβακία: Ανοίγουν εστιατόρια, γυμναστήρια σε περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων

Η Σλοβακία θα επιτρέψει την επαναλειτουργία εστιατορίων σε εξωτερικούς χώρους και γυμναστηρίων από την επόμενη Δευτέρα σε ένα περαιτέρω βήμα χαλάρωσης των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα η Kυβέρνηση.


Η χώρα των 5,5 εκατομμυρίων κατοίκων καταγράφει επιβράδυνση της εξάπλωσης μολύνσεων της Covid-19 τις τελευταίες εβδομάδες εν μέσω σκληρών περιορισμών μετά αφότου το τελευταίο κύμα της πανδημίας έπληξε την χώρα και τις γειτονικές της χώρες της Κεντρικής Ευρώπης τους τελευταίους μήνες.

Η τελευταία χαλάρωση των μέτρων προστίθεται στο άνοιγμα καταστημάτων, ξενοδοχείων, κομμωτηρίων, εκκλησιών, βιβλιοθηκών, πισίνων και ζωολογικών κήπων που έγινε αυτήν την εβδομάδα. Ωστόσο, τα όρια χωρητικότητας θα παραμείνουν και οι πελάτες ή οι επισκέπτες πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό τεστ της Covid-19 στις περισσότερες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE