ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεότερα για τον νεκρό 37χρονο- Τον αναζήτησε η αδελφή του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεότερα για τον νεκρό 37χρονο- Τον αναζήτησε η αδελφή του

Νεκρός σε υπόγειο χώρο πολυκατοικίας εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21/4 37χρονος Ελληνοκύπριος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο μετά τις 17:00 όταν τον άτυχο άντρα αναζήτησε η αδελφή του και τον εντόπισε σε υπόγειο πολυκατοικίας στην περιοχή της Μέσα Γειτονιάς.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία με την σκηνή να αποκλείεται από τα μέλη του ΤΑΕ, ωστόσο φαίνεται πως το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί αφού ο 37χρονος Ελληνοκύπριος δεν φέρει οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις.

Δεν κρίθηκε σκόπιμη η παρουσία ιατροδικαστή στο σημείο ως εκ τούτου τα ακριβή αίτια του χαμού του άτυχου άντρα θα διαπιστωθούν μετά τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.