ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μήπως είδατε την Ελευθερία; Την ψάχνει η Αστυνομία για πολλοστή φορά- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μήπως είδατε την Ελευθερία; Την ψάχνει η Αστυνομία για πολλοστή φορά- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ελλείπει από το χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, η Ελευθερία Κουφού, 18 ετών, τη φωτογραφία και τα στοιχεία της οποίας δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η 18χρονη ελλείπει από το χώρο διαμονής της από χθες το απόγευμα. Αυτή περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.50μ. περίπου, με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους. Κατά την αναχώρησή της φορούσε κοντό παντελόνι τζιν, μαύρη μπλούζα και κόκκινο φούτερ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE