Την ευχή η άτυπη διάσκεψη στη Γενεύη να είναι επιτυχής, εξέφρασαν ε/κ και τ/κ κόμματα

Την ευχή η άτυπη διάσκεψη στη Γενεύη να είναι επιτυχής, εξέφρασαν ε/κ και τ/κ κόμματα

Την ευχή η άτυπη διάσκεψη στη Γενεύη να είναι επιτυχής και να έχει ως αποτέλεσμα την επανέναρξη πλήρων διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, το συντομότερο δυνατόν, εξέφρασαν οι ηγέτες και εκπρόσωποι ελληνοκυπριακών και τουρκοκυπριακών πολιτικών κομμάτων, που συμμετέχουν στις δικοινοτικές συναντήσεις στο Λήδρα Πάλας, και συνομίλησαν σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σύμφωνα με κοινό ανακοινωθέν τους, οι ηγέτες και εκπρόσωποι των κομμάτων συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη για να συζητήσουν τις προσδοκίες για την επερχόμενη άτυπη διάσκεψη, υπό την αιγίδα των Η,Ε που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 27-29 Απριλίου.

Η επόμενη συνάντηση των ηγετών και εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE