LIFESTYLE

Τηλεοπτικό «comeback»! Ποια Κύπρια δημοσιογράφος επέστρεψε στα παλιά της λημέρια;

Τηλεοπτικό «comeback»! Ποια  Κύπρια δημοσιογράφος επέστρεψε στα παλιά της λημέρια;

Ήταν θύμα των ομαδικών απολύσεων στον ΑΝΤ1 όπως και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς του νησιού το 2013, αφού μετά και το κούρεμα καταθέσεων, αντιμετώπισαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αναφορικά με την εισροή χρημάτων από διαφημίσεις με αποτέλεσμα η ανταποκρίτρια του σταθμού στη Λεμεσό να αναγκαστεί να μείνει για λίγο εκτός χώρου.

Ο λόγος για την δημοσιογράφο Έρικα Καβάζη η οποία, με χαρά μας είδαμε πριν από λίγες μέρες να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «CAPITAL» κάνοντας έτσι το τηλεοπτικό της comeback μετά από δυο περίπου χρόνια.

Η  όμορφη Λεμεσιανή συνάδελφος, παρέμεινε για λίγο χρονικό διάστημα εκτός τηλεόρασης γεγονός που την έκανε να καταλάβει ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά από το χώρο που αγαπά, το ρεπορτάζ και την έρευνα και έτσι πριν από ένα περίπου μήνα αποδέχτηκε την δελεαστική πρόταση του σταθμού της συμπρωτεύουσας «CAPITAL» και έδωσε την παραίτησή της από το γραφείο επικοινωνίας του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό.

 Η ίδια σαν να μην πέρασε μια μέρα, συνεχίζει κανονικά τη δουλεία της, κερδίζοντας από την πρώτη μέρα τόσο τους συναδέλφους της όσο και το τηλεοπτικό κοινό, αφού τα ποσοστά τηλεθέασης του μικρού άλλα ανεβασμένου τελευταία σταθμού, δείχνουν αισθητή άνοδο!

Εμείς να της ευχηθούμε καλή αρχή στα νέα της καθήκοντα!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top