Λυπηρή η κράτηση υποστηρικτών του Ναβάλνι πριν από την προγραμματισμένη διαδήλωση, λέει ο Σ. Μισέλ

Λυπηρή η κράτηση υποστηρικτών του Ναβάλνι πριν από την προγραμματισμένη διαδήλωση, λέει ο Σ. Μισέλ

«Η κράτηση των υποστηρικτών του Αλεξέι Ναβάλνι πριν από τις προγραμματισμένες διαδηλώσεις στη Ρωσία σήμερα είναι λυπηρή», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

Όπως σημείωσε, «οι αρχές πρέπει να σέβονται το δικαίωμα συνάθροισης».

«Προτρέπω να παρασχεθεί η απαραίτητη και ποιοτική ιατρική περίθαλψη στον Αλεξέι Ναβάλνι και να απελευθερωθεί από τη φυλακή», ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο μήνυμά του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE