Κούσιος: «Ο Παπαδόπουλος προφανώς έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα»

Κούσιος: «Ο Παπαδόπουλος προφανώς έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα»

«Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ κ. Νικόλας Παπαδόπουλος προφανώς έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του προέδρου του ΔΗΚΟ για το πόρισμα για τις πολιτογραφήσεις ανέφερε, «Έφτασε σήμερα στο σημείο να ζητά από τον Γενικό Εισαγγελέα να διατάξει ποινική έρευνα κατά Υπουργών, στηριζόμενος σε πόρισμα το περιεχόμενο του οποίου δεν γνωρίζει, από Επιτροπή που ο ίδιος αφόριζε. Μια Επιτροπή που αποτελείται από πρόσωπα που για μήνες ο ίδιος υπονόμευε και αμφισβητούσε θεωρώντας τα ανίκανα να φέρουν σε πέρας το έργο που τους έχει ανατεθεί».

«Ο κ. Παπαδόπουλος παραγνωρίζει ότι για χρόνια διαφήμιζε πολιτογραφήσεις χαμηλού κόστους και ότι το γεγονός αυτό δεν μπορεί να περνά απαρατήρητο. Αγνοεί ότι το ΔΗΚΟ ζητούσε μέχρι πριν από μερικούς μήνες την άμεση έγκριση 700 αιτήσεων για πολιτογραφήσεις. Θα συστήναμε στον κ. Παπαδόπουλο ψυχραιμία και υπευθυνότητα, που, δυστυχώς, δεν τον χαρακτηρίζουν την τελευταία περίοδο», ανέφερε ο κύριος Κούσιος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Αν περίμενε κανείς ότι ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα έκλεινε τη θητεία του με αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό, διαψεύστηκε. Αντιθέτως, ο απερχόμενος αξιωματούχος επέλεξε να αποχωρήσει με δηλώσεις που προκάλεσαν αμηχανία, δυσαρέσκεια και εύλογες αντιδράσεις στη Λευκωσία.