Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Κυριάκου Κούσιου, η συνάντηση πραγματοποιείται ενόψει της διεξαγωγής της άτυπης διάσκεψης για την Κύπρο στη Γενεύη που έχει συγκαλέσει ο ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, για σκοπούς συντονισμού και αλληλοενημέρωσης.
Στη συνάντηση θα παρευρίσκονται, επίσης, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στην Αθήνα Κυριάκος Κενεβέζος και ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυριάκος Κούρος.
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα επιστρέψει στην Κύπρο αυθημερόν.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις