ΦΟΝΟΣ -ΛΑΡΝΑΚΑ: Με σφαίρες στον κρόταφο και τα χέρια εκτέλεσαν το «συμβόλαιο θανάτου» του «Μαριούθκια» - Τι έδειξε η νεκροτομή

ΦΟΝΟΣ -ΛΑΡΝΑΚΑ: Με σφαίρες στον κρόταφο και τα χέρια εκτέλεσαν το «συμβόλαιο θανάτου» του «Μαριούθκια» - Τι έδειξε η νεκροτομή

Ολοκληρώθηκε αργά τη Δευτέρα 20/4 η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 34χρονου Μάριου Γεωργίου γνωστού ως «Μαριούθκια» ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά αδίστακτων δραστών.

Φαίνεται πως ο δράστης ή οι δράστες ήταν αποφασισμένοι να «τελειώσουν» τον 34χρονο ενώ το έγκλημα δείχνει να έγινε από επαγγελματίες.

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροτομής, «κάρφωσαν» σφαίρα στον κρόταφο του θύματος, ενώ άλλες δύο σφαίρες (τρεις στο σύνολο) χτύπησαν το αριστερό και δεξί του χέρι, πλήττοντας παράλληλα και ζωτικά όργανα.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου που διενήργησαν την νεκροτομή ο θάνατος του «Μαριούθκια» οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, πολλαπλές κακώσεις ζωτικών οργάνων και σώματος που προήλθαν από πυροβόλο όπλο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE