Συνάντηση Δημάρχου Λακατάμιας με την Πρέσβειρα της Ινδίας στην Κύπρο

Συνάντηση Δημάρχου Λακατάμιας με την Πρέσβειρα της Ινδίας στην Κύπρο

Την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ του Δήμου Λακατάμιας και της Ύπατης Αρμοστείας της Ινδίας στην Κύπρο, συζήτησαν η Δήμαρχος Λακατάμιας, Δρ. Φωτούλα Χατζήπαπα και η Πρέσβειρα της Ινδίας στην Κύπρο, Madhumita Hazarika Bhagat.

 
Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λακατάμιας αναφέρει ότι η κ. Bhagat επισκέφθηκε τον Δήμο Λακατάμιας, στις 19  Απριλίου του 2021, και ενημερώθηκε από την Δήμαρχο για τις διάφορες δραστηριότητες του Δήμου, κυρίως στους τομείς της ανάπτυξης και του πολιτισμού.
Η κ. Bhagat αναφέρθηκε στις συνεχείς προσπάθειες της Πρεσβείας για προβολή του ινδικού πολιτισμού και κουλτούρας και στήριξη των Ινδών υπηκόων, που διαμένουν στην Κύπρο.
 
Τόσο η Δρ. Χατζήπαπα, όσο και η κ. Bhagat συμφώνησαν όπως εργαστούν από κοινού για την ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Λακατάμιας και της Πρεσβείας της Ινδίας στην Κύπρο, κυρίως μέσω διάφορων πολιτιστικών δράσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE