Μοτοποδήλατα με παραποιημένους αριθμούς στην επαρχία Αμμοχώστου

Μοτοποδήλατα με παραποιημένους αριθμούς στην επαρχία Αμμοχώστου

Τρία μοτοποδήλατα εντοπίστηκαν στην οικία και σε υποστατικά νεαρού, ηλικίας 20 ετών, στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, τα οποία είχαν παραποιημένους αριθμούς.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας «γύρω στις 4 χθες το απόγευμα μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης περιπολίας στη Σωτήρα, έκαναν σήμα σε οδηγό μοτοσικλέτας να σταματήσει, αφού οδηγούσε χωρίς προστατευτικό κράνος και χωρίς άδεια κυκλοφορίας».
 
Ο οδηγός «παρέλειψε να σταματήσει και συνέχισε να οδηγεί αλόγιστα και επικίνδυνα. Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 20χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε αργότερα στην οικία του και κατηγορήθηκε γραπτώς για τα τροχαία αδικήματα που διέπραξε».

Προστίθεται ότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία και υποστατικά του 20χρονου στη Σωτήρα, «εντοπίστηκαν τρία μοτοποδήλατα με παραποιημένους αριθμούς σκελετού και μηχανών, τα οποία κατασχέθηκαν ως τεκμήρια».
 
Η Αστυνομία θα διεξάγει έρευνες για εντοπισμό του ιδιοκτήτη των μοτοποδηλάτων και κατά πόσον αυτά είναι κλοπιμαία ή όχι.
Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE