Μαρτυρία γειτόνισσας από το σημείο της δολοφονίας 34χρονου: «Ήταν χωσμένοι και είδαν τον»

Μαρτυρία γειτόνισσας από το σημείο της δολοφονίας 34χρονου: «Ήταν χωσμένοι και είδαν τον»

Έντρομοι οι κάτοικοι στην περιοχή Μενεού – Περβόλια ‘πετάχτηκαν’ έξω μόλις άκουσαν τον ήχο από τη γκανγκστερική δολοφονία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20 Απριλίου.

 Γειτόνισσα μίλησε στο ThemaOnline, αναφέροντας πως αρχικά ο ήχος που άκουσε θεώρησε ότι προέρχεται από κροτίδες που βάζουν οι νεαροί για το Πάσχα.

Όπως λέει η γυναίκα βγήκε αμέσως στον δρόμο, ωστόσο αρχικά δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει, ενώ πιθανολογεί ότι οι δράστες ήταν κρυμμένοι και μετά είδαν το θύμα τους πυροβολώντας τον. Σχολιάζοντας το θύμα η γειτόνισσα μας ανάφερε ότι είχε ακούσει άτομα να αναφέρουν πως δεν ήταν κάτοικος της περιοχής.

Υπενθυμίζουμε ότι από τις μέχρι τώρα έρευνες οι δράστες φαίνεται να ήταν κρυμμένοι και σε σημείο όπου ο 34χρονος ελάττωσε ταχύτητα έδρασαν γαζώνοντας το όχημα του.

Ο θάνατος του Μάριου Γεωργίου τέως κάτοικου Λάρνακας ήταν ακαριαίος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE