Μαρτυρία γειτόνισσας από το σημείο της δολοφονίας 34χρονου: «Ήταν χωσμένοι και είδαν τον»

Μαρτυρία γειτόνισσας από το σημείο της δολοφονίας 34χρονου: «Ήταν χωσμένοι και είδαν τον»

Έντρομοι οι κάτοικοι στην περιοχή Μενεού – Περβόλια ‘πετάχτηκαν’ έξω μόλις άκουσαν τον ήχο από τη γκανγκστερική δολοφονία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20 Απριλίου.

 Γειτόνισσα μίλησε στο ThemaOnline, αναφέροντας πως αρχικά ο ήχος που άκουσε θεώρησε ότι προέρχεται από κροτίδες που βάζουν οι νεαροί για το Πάσχα.

Όπως λέει η γυναίκα βγήκε αμέσως στον δρόμο, ωστόσο αρχικά δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει, ενώ πιθανολογεί ότι οι δράστες ήταν κρυμμένοι και μετά είδαν το θύμα τους πυροβολώντας τον. Σχολιάζοντας το θύμα η γειτόνισσα μας ανάφερε ότι είχε ακούσει άτομα να αναφέρουν πως δεν ήταν κάτοικος της περιοχής.

Υπενθυμίζουμε ότι από τις μέχρι τώρα έρευνες οι δράστες φαίνεται να ήταν κρυμμένοι και σε σημείο όπου ο 34χρονος ελάττωσε ταχύτητα έδρασαν γαζώνοντας το όχημα του.

Ο θάνατος του Μάριου Γεωργίου τέως κάτοικου Λάρνακας ήταν ακαριαίος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE