Υπόθεση διάρρηξης αποθήκης και κλοπής γυψοσανίδων ερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση διάρρηξης αποθήκης και κλοπής γυψοσανίδων ερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση διάρρηξης αποθήκης και κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διάρρηξη αποθήκης καταγγέλθηκε από εργολάβο οικοδομών στις 13.4.21. Ο παραπονούμενος ανέφερε ότι κλάπηκαν από αυτή μεταλλική συσκευή και γυψοσανίδες, συνολικής αξίας 1.300 ευρώ.

Από περαιτέρω εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι στην υπόθεση εμπλέκεται ένας 34χρονος καθώς και μια 26χρονη, η οποία φέρεται να είναι συμβία του. Εναντίον των δύο προσώπων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Το «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις - «Δούλεψε» η έκκληση στις τράπεζες για κατανόηση προς κτηνοτρόφους

Λετυμπιώτης: Το «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις - «Δούλεψε» η έκκληση στις τράπεζες για κατανόηση προς κτηνοτρόφους

Η ανακοίνωση νέας δέσμης μέτρων στήριξης για τα νοικοκυριά, εν μέσω αυξανόμενων πιέσεων από την ενεργειακή κρίση και τις περιφερειακές εξελίξεις, φέρνει στο προσκήνιο τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για ενίσχυση της κοινωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE