Χειροπέδες σε 26χρονο - Έμπλεξε με αυτά που εντοπίστηκαν στην τσάντα του

Χειροπέδες σε 26χρονο - Έμπλεξε με αυτά που εντοπίστηκαν στην τσάντα του

Ποσότητα κάνναβης βάρους ενός κιλού περίπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε χθες από μέλη της ΥΚΑΝ, στη Λευκωσία. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη 26χρονος κάτοικος Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα γύρω στις 2μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν τον 26χρονο για έλεγχο, σε δρόμο της Λευκωσίας. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκε στην τσάντα που κρατούσε ο 26χρονος, ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου ενός κιλού, ενώ σε σωματική έρευνα εντοπίστηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ακόμα τρία γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των €1,795.

Μετά τον εντοπισμό των ναρκωτικών ο 26χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE