ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έναρξη μελετών για την Εθνική Στρατηγική Τουρισμού 2020-2030

Έναρξη μελετών για την Εθνική Στρατηγική Τουρισμού 2020-2030

Την έναρξη Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) και της Μελέτης Φέρουσας Ικανότητας, στα πλαίσια Εθνικής Στρατηγικής Τουρισμού 2020-2030 ανακοίνωσε το Υφυπουργείο Τουρισμού.

 
«Το Υφυπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει ότι, κατόπιν σχετικού διεθνούς διαγωνισμού, στον οποίο συμμετείχαν συμβουλευτικές εταιρείες από την Κύπρο και το εξωτερικό, έχει αρχίσει η διαδικασία εκπόνησης της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) και της Μελέτης Φέρουσας Ικανότητας», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.
 
Οι μελέτες διεξάγονται στα πλαίσια της Εθνικής Στρατηγικής Τουρισμού 2020-2030, όραμα της οποίας είναι η βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, με θετικές επιδράσεις στην οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον.
 
Στόχος της ΣΜΠΕ, σημειώνεται, είναι να καταγραφούν ενδεχόμενες επιπτώσεις της υλοποίησης της Στρατηγικής Τουρισμού 2020 - 2030 στο περιβάλλον, να υποδειχθούν μετριαστικές δράσεις και να προταθεί σχέδιο παρακολούθησης, για την έγκαιρη αντιμετώπιση των πιθανών επιπτώσεων, σύμφωνα με το Νόμο 102(Ι)/2005.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top