Εντάλματα σύλληψης εναντίων δύο υπόδικων για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο

Εντάλματα σύλληψης εναντίων δύο υπόδικων για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο

Υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών διερευνά η Αστυνομία Πάφου στις οποίες φέρεται να εμπλέκονται δύο πρόσωπα που εκτίουν ποινή φυλάκισης στις κεντρικές φυλακές ως υπόδικοι για άλλες υποθέσεις.


Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Αστυνομίας, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον 26χρονου, μόνιμου κάτοικου Πάφου, μετά από επιστημονική μαρτυρία που εξασφαλίστηκε εναντίον του, η οποία τον εμπλέκει σε κλοπές εργαλείων από κλειδωμένα κιβώτια, κλοπές από αυτοκίνητα που διεπράχθησαν στις 26 Ιανουαρίου 2021 στην Πάφο. 

Επίσης ο 26χρονος συνδέθηκε και με υπόθεση απόπειρας διάρρηξης καταστήματος ειδών τεχνολογίας στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 26χρονος βρίσκεται υπό κράτηση στις κεντρικές φυλακές ως υπόδικος για άλλες υποθέσεις.

Επίσης  σε άλλη περίπτωση, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον δεύτερου προσώπου μόνιμου κατοίκου Πάφου, ηλικίας 39 ετών που έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Εναντίον του συγκεκριμένου έχει εξασφαλιστεί επιστημονική μαρτυρία ότι εμπλέκεται σε διαρρήξεις πέντε διαμερισμάτων, στην Πάφο, μεταξύ της περιόδου 13-14 Δεκεμβρίου του 2020.

Ο 39χρονος επίσης βρίσκεται υπόδικος στις κεντρικές φυλακές για άλλες παρόμοιες φύσης υποθέσεις.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται για τις υποθέσεις από την Αστυνομία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE