Χειροπέδες σε 49χρονο για κατοχή αρχαιοτήτων

Χειροπέδες σε 49χρονο για κατοχή αρχαιοτήτων

Χειροπέδες σε 49χρονο πέρασαν οι Αρχές για κατοχή αρχαιοτήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και μέλος του Σταθμού Κελοκεδάρων, προχώρησαν σε έρευνα υποστατικού που ανήκει σε 49χρονο, στην περιοχή του Ύψωνα στην Λεμεσό.

Την ώρα της έρευνας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια πέντε αρχαία αντικείμενα (τέσσερις χάντρες και ένα αγγείο ) μια συσκευή αναπαραγωγής ήχου θηραμάτων και 20 φυσίγγια ΔΟΚΟ τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Ο 49χρονος τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE