Χειροπέδες σε 49χρονο για κατοχή αρχαιοτήτων

Χειροπέδες σε 49χρονο για κατοχή αρχαιοτήτων

Χειροπέδες σε 49χρονο πέρασαν οι Αρχές για κατοχή αρχαιοτήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και μέλος του Σταθμού Κελοκεδάρων, προχώρησαν σε έρευνα υποστατικού που ανήκει σε 49χρονο, στην περιοχή του Ύψωνα στην Λεμεσό.

Την ώρα της έρευνας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια πέντε αρχαία αντικείμενα (τέσσερις χάντρες και ένα αγγείο ) μια συσκευή αναπαραγωγής ήχου θηραμάτων και 20 φυσίγγια ΔΟΚΟ τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Ο 49χρονος τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE