Αμάν ! Που πας έτσι κοριτσάκι μου ...

Αμάν ! Που πας έτσι κοριτσάκι μου ...

Είπε να κάνει τις βόλτες της στους δρόμους του Λος Άντεζλες, ξέχασε όμως μια μικρή λεπτομέρεια... Να φορέσει το σουτιέν της. Αποτέλεσμα ήταν να αστράψουν τόσο τα φλας των φωτογράφων που διαπέρασαν το διαφανές φόρεμά της.

 

Μια ακόμα δημοσιότητα του Χόλιγουντ, η Carmen Ortega, κατόρθωσε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να σχολιαστεί διεθνώς… Έγινε γνωστή ως μοντέλο μη έχοντας το πρότυπο σώματος που προστάζει η μόδα, επένδυσε όμως στις πληθωρικές της καμπύλες.

Αυτό ακριβώς το ατού της αποκάλυψε και σε πρόσφατη μεσημεριανή έξοδό της με τις φωτογραφίες της να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).

BEST OF TOTHEMAONLINE