Αμάν ! Που πας έτσι κοριτσάκι μου ...

Αμάν ! Που πας έτσι κοριτσάκι μου ...

Είπε να κάνει τις βόλτες της στους δρόμους του Λος Άντεζλες, ξέχασε όμως μια μικρή λεπτομέρεια... Να φορέσει το σουτιέν της. Αποτέλεσμα ήταν να αστράψουν τόσο τα φλας των φωτογράφων που διαπέρασαν το διαφανές φόρεμά της.

 

Μια ακόμα δημοσιότητα του Χόλιγουντ, η Carmen Ortega, κατόρθωσε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να σχολιαστεί διεθνώς… Έγινε γνωστή ως μοντέλο μη έχοντας το πρότυπο σώματος που προστάζει η μόδα, επένδυσε όμως στις πληθωρικές της καμπύλες.

Αυτό ακριβώς το ατού της αποκάλυψε και σε πρόσφατη μεσημεριανή έξοδό της με τις φωτογραφίες της να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE