Αμάν ! Που πας έτσι κοριτσάκι μου ...

Αμάν ! Που πας έτσι κοριτσάκι μου ...

Είπε να κάνει τις βόλτες της στους δρόμους του Λος Άντεζλες, ξέχασε όμως μια μικρή λεπτομέρεια... Να φορέσει το σουτιέν της. Αποτέλεσμα ήταν να αστράψουν τόσο τα φλας των φωτογράφων που διαπέρασαν το διαφανές φόρεμά της.

 

Μια ακόμα δημοσιότητα του Χόλιγουντ, η Carmen Ortega, κατόρθωσε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να σχολιαστεί διεθνώς… Έγινε γνωστή ως μοντέλο μη έχοντας το πρότυπο σώματος που προστάζει η μόδα, επένδυσε όμως στις πληθωρικές της καμπύλες.

Αυτό ακριβώς το ατού της αποκάλυψε και σε πρόσφατη μεσημεριανή έξοδό της με τις φωτογραφίες της να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE