Συνολικά 74 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται την Δευτέρα στο ΓΝ Αμμοχώστου

Συνολικά 74 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται την Δευτέρα στο ΓΝ Αμμοχώστου

Συνολικά 74 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα Δευτέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.


Από τους 74 ασθενείς, οι 6 βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς χρήζουν πιο στενής παρακολούθησης, ενώ 17 άτομα είναι κλινήρη.
 
Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας νοσηλεύονται σε θάλαμο Covid-19, συνολικά 36 ασθενείς με κορωνοϊό, δύο εκ των οποίων στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 16 Απριλίου λειτούργησε για πρώτη φορά και το Ορθοπεδικό Τμήμα του Νοσοκομείου Λάρνακας με δυναμικότητα 30 κλινών, αφού ο  Χειρουργικός Θάλαμος χωρητικότητας 28 κλινών ήταν πλήρης.  

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 72 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE