Τη θέση υπέρ δημιουργίας ενός Δήμου Γεροσκήπου και Ανατολικής Πάφου, επανέλαβε ο Δήμαρχος

Τη θέση υπέρ δημιουργίας ενός Δήμου Γεροσκήπου και Ανατολικής Πάφου, επανέλαβε ο Δήμαρχος

Ο Δήμος Γεροσκήπου έχει προχωρήσει σε δύο ανεξάρτητες μελέτες από δύο οίκους, οι οποίες καταδεικνύουν ότι η Γεροσκήπου μπορεί να στηρίξει τις κοινότητες της Ανατολικής Πάφου και να δημιουργηθεί ένας δυνατός Δήμος Γεροσκήπου και Ανατολικής Πάφου, ανέφερε ο Δήμαρχος Μιχάλης Παυλίδης, σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της ξενάγησης του Προέδρου του ΔΗΣΥ στην Γεροσκήπου. 

Ο κ. Παυλίδης παρουσίασε τα έργα που βρίσκονται υπό εξέλιξη στον Δήμο Γεροσκήπου αλλά και αυτά που αναμένεται να ξεκινήσουν, συνολικής αξίας 17 εκατ. ευρώ περίπου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Παυλίδης ανέφερε πως ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, ο οποίος συνοδευόταν από τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη, για τα έργα που βρίσκονται υπό εξέλιξη στον Δήμο Γεροσκήπου όπως είναι το ιατρικό κέντρο, ο συνδετήριος δρόμος, το παραλιακό μέτωπο και δύο μεγάλα πάρκα αξίας 10 εκατομμυρίων τα οποία τελειώνουν, όπως είπε, μέχρι τέλη Ιουλίου. 

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου ανέφερε ακόμη πως ενημέρωσε τον κ. Νεοφύτου για έργα τα οποία αρχίζουν αξίας 7 εκατομμυρίων, όπως είναι ο κυκλικός κόμβος στη Μακαρίου, ο κυκλικός κόμβος στην Ευαγόρα Παλληκαρίδη πάνω από το ΚΕΝ και ο πυρήνας της Γεροσκήπου.

Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα πως σε συνάρτηση με τον συνδετήριο δρόμο τουρισμός ο οποίος φιλοξενείται στις ξενοδοχειακές μονάδες, θα επισκέπτεται τη Γεροσκήπου σε μια προσπάθεια να τονωθεί η εμπορική κίνηση της πόλης.

Της σύσκεψης προηγήθηκε σύσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο Γεροσκήπου.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE