Δηλώσεις 'φωτιά' για Κούσιο: Η μόνη απάντηση που του αρμόζει ειναι «ντροπή»

Δηλώσεις 'φωτιά' για Κούσιο: Η μόνη απάντηση που του αρμόζει ειναι «ντροπή»

Συνεχίζει η κόντρα ΔΗΚΟ και Κυβερνητικού Εκπρόσωπου με τις σημερινές δηλώσεις 'φωτιά' από τον υποφήφιο βουλευτή του κόμματος Γιώργο Σολωμού. 

Με ανάρτηση στο twitter ο βουλευτής αναφέρθηκε στα όσα έχουν λεχθεί χθες από τον Κυβερνητικό Εκρπόσωπο, Κυριάκο Κούσιο.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Σολωμού ανάφερε:  

«Ο εκπρόσωπος της κυβερνησης της διαφθορας, της κυβερνησης που εδινε περισσοτερα παρανομα διαβατηρια απ’ οτι νόμιμα, μη έχοντας πλεον καμμια δικαιολογία να ψελίσει, καταφεύγει στις ύβρεις και τη συκοφαντεία. Η μονη απαντηση που του αρμόζει ειναι «ντροπή». Βέβαια, ο ανθρωπος που δηλωσε οτι δεν ντρέπεται που πρωταγωνίστησε στο σκάνδαλο της Altamira, δεν ξέρουμε αν αντιλαμβάνεται το νοημα της λέξης. Επί της ουσίας, λέμε στην κυβέρνηση ΔΗΣΥ δύο πράγματα, πρώτον δώστε το ενδιάμεσο πόρισμα στη δημοσιότητα και δεύτερο δώστε όλους τους φακέλους στην Ελεγκτική Υπηρεσία. Γιατί φοβάστε;».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.