Αρπαγή 5χρονου και 11χρονου στη Λεμεσό - Παραμένουν άφαντα εδώ και 12 ημέρες καταγγέλει η μητέρα κατηγορώντας τον πρώην σύζυγο της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αρπαγή 5χρονου και 11χρονου στη Λεμεσό - Παραμένουν άφαντα εδώ και 12 ημέρες καταγγέλει η μητέρα κατηγορώντας τον πρώην σύζυγο της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση που αφορά το αδίκημα της αρπαγής από νόμιμη κηδεμονία. 

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε από γυναίκα κάτοικο επαρχίας Λεμεσού, ότι στις 6/4/2021, ο πρώην σύζυγός της, πήρε τα δύο ανήλικα παιδιά τους, Ιρακινής καταγωγής, ηλικίας 5 και 11 ετών αντίστοιχα και αναχώρησε προς άγνωστο μέρος.

1.NALI NAMO DHAHIR 11 ετών
2.YANI NAMO DHAHIR 5 ετών


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού αριθμός τηλεφώνου 25805389 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον Πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE