Συνολικά 72 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο ΓΝ Αμμοχώστου

Συνολικά 72 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο ΓΝ Αμμοχώστου

Συνολικά 72 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα Κυριακή 18 Απριλίου στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Από τους 72 ασθενείς, οι 6 βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς χρήζουν πιο στενής παρακολούθησης, ενώ 17 άτομα είναι κλινήρη.
 
Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας νοσηλεύονται σε θάλαμο Covid-19, συνολικά 25 ασθενείς με κορωνοϊό.
 
Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 74 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE