ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συγκρούστηκε με περιπολικό και η συνοδηγός επιτέθηκε σε αστυνομικούς - Προσπάθησε να το σκάσει με επεισοδιακό τρόπο στη Λεμεσό

Συγκρούστηκε με περιπολικό και η συνοδηγός επιτέθηκε σε αστυνομικούς - Προσπάθησε να το σκάσει με επεισοδιακό τρόπο στη Λεμεσό

Στη σύλληψη άνδρα ηλικίας 38 ετών, ο οποίος καταζητείτο μετά από απόδραση από νόμιμη σύλληψή του, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας. 

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη της Αστυνομίας (ΤΑΕ, ΥΚΑΝ, ΟΠΕ Λεμεσού), έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση αυτοκίνητο που οδηγούσε σε περιοχή της Λεμεσού, ο 38χρονος καταζητούμενος.

Σε κάποια στιγμή μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα και ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αστυνομικό όχημα και να ακινητοποιηθεί.

Ο οδηγός εξήλθε του οχήματος και προσπάθησε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας. Συνοδηγός στο όχημα ήταν 34χρονη, η οποία αμέσως μετά τη σύλληψη του 38χρονου, επιτέθηκε σε μέλη της Αστυνομίας, προσπαθώντας να ελευθερώσει τον συλληφθέντα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Από έρευνα που ακολούθησε στην κατοχή του 38χρονου, εντοπίστηκε χρηματικό ποσό ύψους 965 ευρώ, ενώ εντός του οχήματος, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε άσπρη κρυσταλλική ουσία που πιστεύεται, ότι είναι μεθαμφεταμίνη, βάρους οκτώ περίπου γραμμαρίων.

Το ΤΑΕ και η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top